Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další hotel v Meloneras dostal zelenou

1. 1. 2014

watter-villas.jpg

Skupina Lopésan dostala "k Vánocům" od radnice okresu San Bartolomé pěkný dárek. Úředníci vyhověli žádosti této podnikatelské skupiny a vydali jí povolení na stavbu dalšího hotelu. Žádost ležela na úřadu skoro dva roky a radnice odmítala povolení vydat, rozhodovat musel až Nejvyšší kanárský soud. Stavba pětihvězdičkového hotelu Water Villas má stát 13,714.000 euro a luxusní hotelový komplex vyroste hned vedle hotelu Villa del Condé, který patří stejné podnikatelské skupině. S výstavbou by se mělo podle informací radnice začít hned v roce 2014 a hotel bude mít 54 vil se 178 lůžky. Zmaěstnání zde má najít skoro 200 lidí. 

Ne příliš daleko od tohoto hotelu plánuje v lokalitě El Hornillo, přímo proti nemocnici San Roque-Meloneras, výstavbu nového supermarketu řetězec Mercadona. Stavba by měla stát 3,2 milióny euro a dokončení se plánuje za jeden rok. 

Třetím a posledním stavebním povolením je rekonstrukce apartmánů Carmen na Playa del Inglés. Přestavbou vznikne čtyřhvězdičkový hotel se 133 pokoji. Investor, skupina Satocan, plánuje vynaložit na rekonstrukci 3 milióny euro. 

Radnice v San Bartolomé dostane do rozpočtu za vydaná stavební povolení částku přesahující 600 tisíc euro. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist