Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do Las Palmas přiletělo madridské Atlético, lídr Primera Divison

17. 1. 2016

ud-palmas-rf_36753.jpg

Do hlavního města ostrova Gran Canaria, Las Palmas, přiletěl včera večer lídr španělské první fotbalové ligy, Primera Division, madridské Atlético - FOTO.

Tým trenéra Simeoneho má v tomto ročníku famózní formu a po 19 kolech s náskokem dvou bodů vede ligu před katalánskou Barcelonou, i když ta má o jeden odehraný zápas méně. Čtyři body pak na vedoucí tým tabulky ztrácí třetí "bílý balet" trenéra Zidaneho, madridský Real.

Union Deportiva Las Palmas přivítá na svém stánku lídra Primera Division dnes (17.15, C+Liga). Po dlouhých 13 letech se tak oči všech milovníků španělského fotbalu upírají na daleký ostrov v Atlantiku, na ostrov Gran Canaria a dalo by se říci, že konečně nyní postup "amarillos" z druhé ligy nabývá smyslu a fotbalový svět objevuje, že Gran Canaria není jen destinací, kam se jezdí za koupáním a písečnými plážemi, ale kde se hraje také kvalitní fotbal.

Amarillos jsou aktuálně se ziskem 18 bodů na 16 místě tabulky, ale jen  tři body nad pásmem sestupu. To samozřejmě teoreticky činí zápas předem rozhodnutým, s ohledem na postavení obou týmů v tabulce. Fotbalisté z Las Palmas však jsou doma velmi úspěšní, v "domácí" tabulce jsou dvanáctí se ziskem 15 ligových bodů.

Takže se fanoučci obou klubů, ale nejen oni, mají jistě co těšit. Věříme, že po dnešním zápase budou šťastnější domácí a jejich fanoučci budou ještě dlouho do noci slavit a ulicemi všech grananárských měst bude znít "pio, pio!"

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist