Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do Maspalomas na Gran Canaria přijede španělský král Felipe VI.

1. 10. 2016

 principe-felipe5.jpeg

Španělský král Felipe VI bude předsedat Fóru cestovního ruchu  Maspalomas Costa Canaria. Mezinárodní akce se bude konat ve dnech 15. a 16. prosince na jihu ostrova Gran Canaria.

Král Španělska, Felipe VI., odsouhlasil čestné předsednictví ve 4. ročníku mezinárodního Fóra cestovního ruchu Maspalomas Costa Canaria, které se bude konat ve dnech 15. a 16. prosince 2016. Akci pořádá již tradičně statutární město San Bartolomé de Tirajana společně s Universitou v Las Palmas, fakultou obchodu, cestovního ruchu a ekonomiky. Tato událost sdružuje odborníky a profesionály v oblasti cestovního ruchu, kteří budou po dva dny debatovat na aktuální výzvy tohoto odvětví.

Král svým krokem opětovně vyjádřil podporu kanárskému cestovnímu ruchu. Již v roce 2012, Don Felipe a princezna Letizia, jako knížata z Asturie, předsedali v Kongresovém paláci Maspalomas oficiálnímu slavnostnímu zahájení Světového dne cestovního ruchu. 

Reakce královského domu na žádost o převzetí předsednictví této akce byla přijata s vřelým ohlasem. Osobní podpora krále Felipe VI.  je podporou nejen události, ale celé oblasti Maspalomas Costa Canaria.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist