Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fanoušci UD pokazili téměř jistý postup

23. 6. 2014

ud-zapas-fanousci-na-hristi.jpg 

Po bezbrankové remíze na hřišti Cordoby již většina fanoušků UD Las Palmas viděla svůj klub v Primera Division. A hráči Las Palmas k tomu nebyli daleko, bohužel neukáznění fanoušci vrthli na hřiště a soupeř vyrovnal. Barcelona ani Real tak na "kanáry" nepřiletí. 

Do Primera Division nepostoupili hráči Las Palmas, ale tým z Cordoby. Tento klub se tak po 42 letech vracejí do nejvyšší španělské ligy. Klub z Andalusie remizoval v divoké odvetě finále play off na hřišti Las Palmas 1:1 a po bezbrankovém výsledku z prvního duelu si zajistil společně s baskickým Eibarem a Deportivem La Coruňa postup mezi elitu. 

Blíže k postupu přitom měli v baráži dlouho hráči Las Palmas, kteří od 48. minuty vedli 1:0. V nastaveném čase se ale fanoušci domácích neudrželi a ještě před závěrečným hvizdem vtrhli na hřiště, kde začali slavit. Rozhodčí kvůli tomu zápas na pět minut přerušil a jen několik vteřin poté, co nechal duel pokračovat, hostující Córdoba zásluhou Ulisese Dávily vyrovnala. Gól na hřišti soupeře poslal hosty do první ligy.

FOTO-200. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist