Jdi na obsah Jdi na menu
 


FBI hledá na kanárských ostrovech Čecha Petra Viskupa

16. 10. 2012

 

viskup-fbi.jpg

 

 

FBI požádala španělské úřady o pomoc při pátrání po Čechovi Peterovi Viskupovi.

Jmenovaný se má údajně skrývat na Kanárských ostrovech.

Peter (Petr) Viskup měl podle amerických vyšetřovatelů letos 5.července unést svého 12 let starého syna Kevina.

Podle rodiny uneseného existují náznaky, že hledaný Čech pobývá od konce srpna na Kanárských ostrovech, přesněji na Tenerife.

Matka uneseného nemá podle zpráv FBI žádné informace o synovi od 4.7.2012, kdy skončilo po třech a půl letech soudní řízení o opatrovnictví u Nejvyššího soudu v americkém státě Georgia. Syn byl tímto soudem přiřčen do matčina opatrovnictví.

Pátrání pokračuje intenzivně dále a španělská policie žádá občany o jakékoliv relevantní informace k únosci i unesenému.

Matka Andrea se chce osobně zapojit do pátrání a přestěhovat se na kanárské ostrovy, neboť všechny indicie naznačují, že otec je s uneseným synem právě zde.

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

petr a kevin

(simm, 16. 4. 2014 1:52)

petr dlouho zvažoval, zda ho dá a musí nechat v péči matky.dítě mu docházelo podvýživené, na skipe jsem viděla, že není něco v pořádku, vzhledem k děcku, co sestalo se stalo, otec reagoval jako jeho otec.

unos

(simm, 16. 4. 2014 1:47)

Petr měl také právo na svého syna, tAKŽE POKUD BYL V KONCÍCH, UDĚLAL, to, , zřejmě musel, jako oec.

oznamení

(eliška sevčíkova, 26. 5. 2013 21:05)

vnuk kevin viskup uspěšně ukončil školní rok v Athens s vyznamenaním,obdržel cerficiat podepsaný presidentem USA Obamou,zmeškal 10 týdnu školy kvuli svému otci který ho unesl.Blahopřejeme.

Zprava

(Eliška Sevčíková, 16. 12. 2012 21:06)

Dik dobrým lidem byl Petr Viskup zatčen civilni gardou v Lanzarote.Vnuk Kevin se nachází u sve matky v Athens v USA.díky všem

 

 

 
TOPlist