Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalista Citizens a rodák z Arguineguín, David Silva, má syna

4. 1. 2018

david-silva.jpg 

Neúčast Davida Silvy, hráče lídra anglické fotbalové Premier League Manchester City, v posledních zápasech svého týmu, je vysvětlena. 

David, rodák z Arquineguín na jihu Gran Canaria, byl se svou rodinou. Jeho manželce se o vánočních svátcích narodil předčasně syn Mateo. 

"Chtěl bych poděkovat všem za milé projevy náklonnosti, které jsem obdržel v posledních dnech, zejména pak mým kolegům, trenérům a klubu za pochopení situace, a také se s vámi podělit o radostnou zprávu o narození mého syna Matea, které se odehrálo předčasně a který překonává své první dny života jen díky mimořádné péči lékařů. "

Těmito slovy David Silva oficiálně oznámil narození svého syna Matea, který přišel na svět při extrémně předčasném porodu. 

David Silva, rodák z města Arguineguín na jihu Gran Canaria (mapa), začínal s fotbalem v klubu UD San Fernando v Maspalomas. Ve 14 letech dostal nabídku přestoupit do klubu španělské Primera Division, Valencia CF. Od roku 2010 hraje za anglický Manchester City. Jak se opakovaně vyjádřil, svou fotbalovou kariéru chce zakončit v klubu UD Las Palmas.

David je také významným podnikatelem, jeho aktivity jsou soustředěny především na Gran Canaria, kde spoluvlastní několik hotelů, mimo jiné Cordial Mogán. Je také tváří a vyslancem hotelového gigantu ANFI

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist