Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gaypride Maspalomas 2016 - nová a delší trasa průvodu

13. 4. 2016

plan-pruvodu-gaypride-2016.jpg

Gaypride Maspalomas 2016 již klepe na dveře, vždyť začíná za 17 dní, tedy 1.května. Nová pořadatelská firma (Freedom) právě v těchto dnech zveřejnila trasu průvodu (gay parade), který se bude konat v ulicích Maspalomas v sobotu 14.5.2016 odpoledne. 

A z plánků trasy průvodu je zřejmé, že u příležitosti 15. výročí Gaypride Maspalomas dojde k významné změně trasy, která se prodlouží o 2 kilometry. Startovat bude průvod před hotelem RIU Palace, tak jako vždy dosud. Dále povede průvod po Avenida de Tirajana až ke křižovatce s Av. de Gran Canaria, zde se stočí na ulici Avenida de España a z této ulice povede k obchodnímu centru CC Yumbo.

Nový je i čas, kdy bude průvod odstartován. Letos se alegorické vozy vydají po Avenida de Tirajana až v 17 hodin, tedy o hodinu později než dříve. Je to z ryze praktického důvodu, kdy mnozí návštěvníci si v předchozích letech stěžovali, že ve čtyři hodiny odpoledne je ještě příliš velké teplo a že jsou kráceni o možnost užívat si pláží. 

Organizátoři také informovali, že zejména ve večerních hodinách budou v obchodním centru Yumbo a jeho okolí posíleny počty bezpečnostních agentur. Jediným stínem na celé organizaci je tak fakt, že organizátoři v velké lítosti německy mluvích návštěvníků nemají v tomto jazyce žádné relevantní informace k celé organizaci. A přitom Němců se každoročně gaypride zúčastňuje nezanedbatelná většina. 

Jako každý rok se zájemcům o skutečně nefalšovaný prožitek z gay parade nabízí možnost si zakoupit místa v alegorických vozech, které budou ulicemi Maspalomas projíždět - KONTAKT

Oficiální stránky Gaypride Maspalomas

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist