Jdi na obsah Jdi na menu
 


Golf již není výsadou bohatých

3. 1. 2013

012_resize.jpg

Golf je "in" a přestává být elitním sportem. Cesty za golfem jsou stále oblíbenější také mezi lidmi  s menším rozpočtem. 

Češi navíc již do zahraničí nejezdí jenom s tuzemskými cestovkami, stále rozšířenější jsou dovolené s odlety z Německa či Rakouska. A od letošního roku navíc na stoupající zájem zareagovala německá cestovní kancelář TUI a nabízí velmi výhodné balíčky pro zájemce o golf. 

Balíčky jsou nyní k dispozici pro destinace jako Gran Canaria, Tenerife, Mallorca a Costa de la Luz (kontinentální Španělsko). 

Jen pro zajímavost a lepší orientaci : TUI nyní nabízí týden v pětihvězdičkovém hotelu Sheraton Salobre Golf Resort & Spa na Gran Canaria s odletem z  Düsseldorfu od 672 Euro za osobu ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní.  Týdenní balíček na 18 jamkovém hřišti  Salobre - sever je nyní k mání za 84 Euro na osobu, na hřišti Salobre jih od 97 Euro za osobu.  

Alternativou je golfový pass pro celou Gran Canaria na 5 osmnáctijamkových hřišť za 450 Euro za osobu. Umožňuje podle libosti vybírat a volit hřiště po dobu jednoho týdne.  


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist