Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria chce být cílem pro triatlon, cyklistiku a běh

8. 4. 2019

gran_canaria_training_stage.jpg

Gran Canaria Tri, Bike & Run je nová značka propagující ostrov Gran Canaria jako cíl pro triatlon, cyklistiku a běh. Všechny potřebné informace naleznou zájemci na webu www.grancanariatribikerun.com

Oficiální značka asociace Turistického sdružení Gran Canaria sdružuje ubytovací zařízení, společnosti organizující předmětné aktivity, organizátory akcí a zdravotnická centra.

Mezi nejvýznamnější aktivity, které mají být prostřednictvím sdružení realizovány, patří účast na veletrzích cestovního ruchu, na specializovaných výstavách, organizování zájezdů pro novináře a komunikace na sociálních sítích. Hlavním cílem bude informování na hlavních evropských trzích o ostrově Gran Canaria jako vhodného cíle pro triatlon, cyklistiku a běh. 

Pod značkou Gran Canaria Tri, Bike & Run najdeme prestižní společnosti, které jsou na špici místního trhu v ubytování (Be Cordial, Gloria Thalasso & Hotels, Lopesan, Seaside Hotels, Dunas Hotels & Resorts, Dunasol Apartments), stejně jako společnosti pořádající akce (Arista, pořadatel Transgrancanaria), dále společnost Ocean Wave (organizátor Gloria Challenge Mogán Gran Canaria) nebo Free Motion, jednička na trhu pronájmu kol a organizování cyklovýletů na Gran Canarii. Ze zdravotnických zařízení jsou členy sdružení dvě z nejdůležitějších zdravotnických skupin na ostrově, jako jsou San Roque Nemocnice a HPS - Perpetuo Socorro nemocnice, které nabízejí kompletní balíčky pro turisty při sportovní turistice. 

Sdružení prezentuje všechny tyto služby pro turisty prostřednictvím jediného portálu www.grancanariatribikerun.com. Na tomto webu, vyjma výše uvedených služeb, najdeme i přehled všech podstatných sportovních akcí, které se pořádají na Gran Canaria. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist