Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teror se na týden přemění na andaluské město

10. 10. 2015

teror--andalusky-tyden.jpg

Teror se na týden přemění, díky veletrhu, na andaluské město. Veletrh se bude konat od úterý a bude, mimo jiné, obsahovat trasu gastronomických specialit, výstavu andaluských šatů, ale také projíždky v kočáře přes staré město. 

Typickou součástí oslav v kanárských městech je v poslední letech tzv. ruta gastronómica, do které se zapojuje většina barů a restaurací. V Teror se bude od úterý konat "Andaluský týden" a tak návštěvníci budou moci ochutnat v rámci této "ruta" typická jídla ze Sevilly a okolí. Stánky s pochoutkami budou rozmístěny na náměsti Plaza de Sintes (mapa), tedy tam, kde se každou neděli odehrává podstatná část tradičních trhů.

Součástí Andaluského týdne budou i projíždky kočárem přes staré město, výstava andaluských šatů, výstava koní a ukázky tradičních řemesel. Na závěr pak v neděli 18.10.2015 tradiční pouť Romería Ofrenda de la Hermandad del Rocío. 

Andaluský veletrh v Teror, jehož plán byl představen včera, si klade za cíl podpořit obchodní život města Teror, přilákat návštěvníky nejen z řad turistů a dát obchodníkům ve městě šanci oslovit více zákazníků.

Program ZDE

FB prezentace ZDE

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist