Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria má samostatnou expozici na veletrhu FITUR 2013

29. 1. 2013

 

fitur-2013.jpg

Gran Canaria se na mezinárodním cestovním veletrhu Feria Internacional de Turismo de Madrid (Fitur) v hlavním městě království prezentuje odděleně od kanárské vlády, která na svém stánku zastupuje "celé souostroví". 

Cílem samostatné prezentace je zvýšit povědomí především španělských turistů o Gran Canaria jako cílové destinaci. 

"Tenerife navštívilo loni o 200 tisíc turistů více a je na pevnině více známá než Gran Canaria, proto je legitimní mít svou vlastní prezentaci", obhajoval krok ostrovní vlády její předseda José Miguel Bravo de Laguna.

"Jsme přesvědčeni, že Gran Canaria se tak domácím turistům představí lépe", obhajoval Laguna stánek na ploše 60 metrů čtverečních za 30 tisíc euro. 

Zástupci Gran Canaria na veletrhu chtějí jednat s významnými touroperátory a také se sedmi leteckými společnostmi, které jsou na FITOUR 2013 zastoupeny. 

Stánek Gran Canaria prezentuje 21 ostrovních měst, zvýrazněny jsou lokality San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas de Gran Canaria, Mogán, Telde, Valsequillo a Moya. 

Ministerstvo zemědělství vlády Gran Canaria připravilo vzorky typických produktů ostrova, jako jsou vína, sýry, med, olej či káva. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist