Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotel NEPTUNO se otevírá po důkladné rekonstrukci

29. 6. 2015

hotel-neptuno-pdi.jpg

Populární Hotel NEPTUNO na Playa del Inglés se ve středu opět otevře pro klienty.

Neptuno je hotel určený pouze pro dospělé a najdete jej v letovisku Playa del Inglés, hned vedle nákupního centra Yumbo. Hotel má venkovní bazén, lázně a zdarma zajišťuje kyvadlovou dopravu na 900 metrů vzdálenou pláž.

Všechny pokoje jsou klimatizované a jejich součástí je bezplatné Wi-Fi, satelitní TV, zařízený balkon i koupelna s fénem.

Lázeňská část hotelu zahrnuje saunu, tureckou lázeň a posilovnu. Bazén hotelu Neptuno je od října do dubna vyhřívaný a v baru se několikrát do týdne konají koncerty.

Recepce hotelu je nepřetržitě otevřená a k dispozici jsou i turistické informace. Přibližně 3 km od hotelu se rozkládá golfové hřiště Maspalomas. Nechybí ani půjčovna aut a hotelové parkoviště lze využívat zdarma.

Hotel se otevírá po důkladné rekonstrukci. Cílem oprav bylo zajištění evropských standardů, které vyžaduje převážně německá a britská klientela. Všech 171 pokojů bylo plně modernizováno, vybaveno akustickou a tepelnou izolací, kompletně zrekonstruované jsou koupelny, toalety, pokoje jsou vybavené novým nábytkem. Každý pokoj má nyní klimatizaci. 

Součástí rekonstrukce hotelu byla i modernizace Snack-Baru, salátového bufetu a také jídelny a kuchyně, kde se připravují tradiční jídla. Okolí hotelu prošlo také razantní rekonstrukcí a zahrada byla zkrášlena. 

Hotel NEPTUNO - LINK - je mezi hosty velmi oblíbený zejména pro svou plohu. Vzdálenost pouhých 900 metrů od pláže Playa del Inglés a doslova sousedství s populárním obchodním centrem YUMBO (MAPA) z něj činí i díky rekonstrukci jeden z TOP hotelů v Maspalomas. .

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist