Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotely Lopésan nabídnou internet svým klinetům nejen v hotelích, ale na celém ostrově

21. 4. 2014

lopesan-connect.jpeg

Hosté hotelů Lopesan Hotel Group budou mít nyní přístup k internetu v libovolném místě na ostrově , kde je 3G nebo 4G pokrytí, to vše s novou službou "Mobile Internet Access", která je součástí projektu Lopesan Connect.

Prostřednictvím elektronického zařízení s dostatečnou kapacitou až pěti souběžných připojení na internet mobilních telefonů , tabletů nebo notebooků mohou zákazníci řetězce Lopésan získat přístup k internetu na pláži , na výletu nebo na procházce v hlavním městě.

Služba "Mobilní internet" již byla velmi úspěšně vyzkoušena v hotelech Lopesan Villa del Conde a IFA Catarina (Maspalomas) v průběhu nedávného pilotního projektu. Nyní bude internet pro hosty k dispozici i mimo hotelové komplexy. Lopésan tak pružně reaguje na rostoucí poptávku svých hostů. Průzkumy ukazují, že dobré pokrytí mobilních sítí a internetu se stalo pro mnoho klientů určujícím faktorem při plánování dovolené.

Další akce Lopesan Connect budou zveřejněny v nejbližších měsících, jako je například zavedení optických vláken ve všech hotelích skupiny, což umožní klientům vysokorychlostní připojení k internetu, které bude využíváno například pro videokonference. Ve všech hotelích bude dále zavedeno 4G mobilní připojení a zlepší se pokrytí bezplatným WIFI připojením na internet. 

Další perličkou bude pokrytí s bezplatným připojením na internet na golfovém hřišti Meloneras (plocha 520,000 m2). Bude to první golfové hřiště na světě s takovou nabídkou. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist