Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karneval Maspalomas 2015 : Plány, trasy, mapy a všechny potřebné informace

10. 2. 2015

gran-cabalgata-carnaval-de-maspalomas.jpg

Karnavel v Masplomas začíná již příští pátek a tak byl doslova nejvyšší čas na zveřejnění zásadních informací k dopravě a organizaci. 

Pořadatelé, po zkušenostech z předchozích ročníků, letos stanovili maximální počet alegorických vozů pro průvod. A již týden před zahájením karnevalu hlásí, že maximální počet 115 vozů byl včera zaplněn. Důvodem ohraničení počtu vozů je samozřejmě především bezpečnost diváků a také účinkujících, protože roste nejen počet diváků, ale i zájem o účast v Gran Cabalgata. 

Tak jako v každém roce startuje tento velkolepý průvod v 17 hodin od autobusového nádraží před hotelem Tropical na Playa del Inglés. Letos vychází den průvodu na sobotu 28.2.2015.

Průvod potom povede ulicí Avenida de Italia přes Avenida de Gran Canaria a tentokrát se nebude stáčet k obchodnímu centru CC Yumbo, ale povede dolů do Maspalomas, resp. do Campo International k ulici Aveneida de Turoperador TUI. Zde bude průvod končit a zde budou i záchytná parkoviště.

Z důvodu velkých změn a z toho plynoucích dotazů, které zahlcují e-maily a weby organizátorů. zprovoznili pořadatelé interaktivní mapu na Google Earth ZDE. Na ní je možné si prohlédnout nejen trasu průvodu, ale také příslušná dopravní omezení a uzávěry silnic. Na tomto odkazu jsou vlastně všechny potřebné informace. 

Zde je několik potřebných llinků

PROGRAM karnevalu

WEB pořadatelů 

TRASA průvodu 

SARDINKA

a komu by to nestačilo, může si zavolat :-)  +34 928 765 577

 

 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist