Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně! Výstavba Siam parku začne v Maspalomas již příští týden.

21. 10. 2017

siam-park.jpg 

Po letech peripetií a překonávání nesmyslných překážek ze strany úřadů a firem, které se cítily ohrožené ve svém podnikání novou konkurencí, začne příští týden (KONEČNĚ!!!) v Maspalomas výstavba největšího evropského vodního parku. Společnost SATOCAN má, podle aktuálně podepsané smlouvy o dílo, čtyři mesíce na to, aby provedla nezbytné kanalizační úpravy údolí v oblasti El Veril (mapa). Následovat bude výstavba samotného vodního parku, která by měla trvat dva roky.

O problematice výstavby obřího zábavního a vodního parku jsme několik let informovali na našem webu, naposledy ZDE. Další informace si v případě zájmu o problematiku můžete vyhledat samostatně, na titulní stránce našebo webu je vyhledávač ("vyhledávání"), do kterého stačí zadat kombinaci slov "siam park" nebo "el veril" nebo jednoduše "vodní park". 

Stavba vodního zábavního centra Siam Park bude zahájena neprodleně, potvrdil včera Kristhoff Kiessling, majitel společnosti, která více než 6 let usilovala o stavbu této atrakce v oblasti Maspalomas. Stejnojmenná společnost vlastní i vodní Siam park a známou zoologickou zahradu Loro park na sousedním ostrově Tenerife. 

Výstavba kanalizačního díla v oblasti El Veril bude zahájena neprodleně příští týden a je nezbytným prvním krokem pro realizaci Siam Park na Gran Canaria. Zahájení stavby předcházela desítka povolení, z nichž poslední byla "územní licence" od ostrovní vlády a vodohospodářské povolení radnice města San Bartolomé de Tirajana. Samozřejmě bylo i nutné zajistt příslušná povolení od Rady pro vodní díla a jejich údržbu na Gran Canaria.

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist