Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lopesan znovuotevře další hotel na Playa del Inglés

29. 5. 2021

1-abora-buenaventura.jpg

Hotelová skupina LOPESAN oznámila, že na konec června připravila znovuotevření hotelu Abora Buenaventura na Playa del Inglés na jihu Gran Canaria (mapa). 

Hotel, který patřil dříve do německé hotelové skupiny IFA, byl a je velmi oblíbený zejména mezi německou a rakouskou klientelou.

Obnovení provozu hotelu Buenaventura je naplánováno na 22. června. Abora Buenaventura si klade za cíl především oslovit rodiny, které si chtějí užít dovolenou all inclusive. Hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2019 a přestavěn na 4 * hotel pod novou značkou Abora Buenaventura by Lopesan.

Velkou výhodou hotelu je umístění v centru letoviska Playa del Inglés a krátká vzdálenost z hotelu na promenádu Paseo Costa Canaria (mapa), která vede od San Augustin až k magickým dunám. A z promenády je to již jen kousek k úžasné mnohakilometrové písečné pláži Inglés. 

Hotel Abora Buenaventura je samozřejmě i v nabídce české cestovní kanceláře Canaria travel s přímým letem z Prahy do Las Palmas. 

Na ostrově Gran Canaria jsou již pro letní sezonu otevřeny následující hotely Lopesan:
Lopesan Baobab Resort, Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, Kumara Serenoa by Lopesan Hotels a Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels. Více informací na webu společnosti LOPESAN

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist