Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maspalomas očekává na květnové Gay Pride až 150 tisíc návštěvníků

11. 4. 2017

fecha-date-maspalomas-gay-pride-2017.jpg 

Tak jako každý rok, i letos v květnu, se bude konat v Maspalomas tradiční Gay Pride. Ta letošní bude mimořádná mimo jiné i tím, že její součástí bude korunovace vítěze soutěže Mr. Gay World

Maspalomas (Gran Canaria) je jednou z doslova TOP destinací gay komunity a letos v květnu očekává návštěvu až 150 tisíc zahraničních turistů, kteří se přijedou aktivně zúčastnit ve dnech 4. až 14.května slavností Gay Pride.

Ve dnech od 8. do 10.května bude součástí a hlavní novinkou v letošním programu Gay Pride jihu ostrova Gran Canaria světová soutěž Mr. Gay World..

Tato soutěž krásy, která poprvé navštíví Španělsko, společně Madrid a Maspalomas, se koná od 4. do 14. května.

Účastníci Mr. Gay World navštíví od 5. do 7. května Madrid, kde budou plnit kulturní, sportovní a společenské testy a následně se přemístí do Maspalomas, kde se bude v přímé volbě ve dnech 8. až 10.května vybírat nástupce Španěla Rogera Gosalbeze, současného držitele titulu pro nejkrásnějšího gaye na světě.

Organizátor Gay Pride Maspalomas 2017, sdružení FREEDOM, celou akci doplní ještě o novou formu volby Gala Drag Queen, s příslibem „rozbít všechna schémata“.

Svou účast na Gay Pride přislíbila mnoho umělců, mezi nimi i rumunská zpěvačka Inna, která se připojí k dalším zpěvákům z Finska, USA a Austrálie, kteří budou sdílet pódium s domácími talenty.

Více INFO na webu organizátorů. 

PROGRAM

Gay Pride Maspalomas 2016 - VIDEO.

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist