Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová letecká spojení na Gran Canaria

11. 11. 2017

 p6182027_resize.jpg

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. Pokud si budete chtít vybrat co nejlépe, využijte například TENTO vyhledávač. 

Tři linky jsou vnitrostátní, resp. meziostrovní a postará se o ně společnost Air Europa. Spojí Gran Canaria s letišti Tenerife sever (46x týdně), Fuerteventura (19) a Lanzarote (20).

Již 25.října byla otevřena nová linka do Berlína, operovaná leteckou společností Germania, a to 3x týdně.

29.října pak společnosti Eurowings a Niki zahájily lety směr Gran Canaria z letišť v Mnichově a Stuttgartu.

1.listopadu letecké společnosti TUI a Germania zahájily lety z německého letiště Berlín-Tegel.

Niki a Jet Time pak od stejného dne létají na Gran Canaria z německého Norimberku a švédského Ostersundu. 

EasyJet v ten samý čas začal létat na Gran Canaria ze Ženevy a o tři dny později pak Danish Air Transport a Small Planet nabízejí letecké spojení mezi Gran Canaria a Aalborgem (vía Faro) a Varšavou.

Pozadu nezůstaly ani společnosti Norwegian, Sundair, Niki, Scandinavian Airlines a Vueling, které nově Gran Canaria spojují s letišti Aalborg, BerlínTegel, Hamburk, Goteborg a Lyon.

Chcete se v zimě koupat a užívat si sluníčka? Kanárské ostrovy jsou jedinou destinací v EU, která vám zajistí tento komfort a především bezpečnost evropské země.

Pokud si chcete dovolenou zorganizovat samostatně, bez cestovní kanceláře, více o nákupu letenek se dozvíte na našem webu ZDE a o možnostech ubytování ZDE, stačí jen kliknout.

Pokud preferujete komfort a pohodlí bez starostí, tedy služby cestovní kanceláře, vyberte si z nepřeberné nabídky zájezdů ZDE

A samozřejmě, pokud na Gran Canaria vyrazíte, nezapomeňte se seznámit s nabídkou našich výletů - ODKAZ

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist