Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový rychlý trajekt mezi Las Palmas a Tenerife

27. 12. 2017

 volcan-de-teno.jpg

Včera zahájil provoz nový rychlý trajekt Volcán de Teno na trase mezi hlavním přístavem Las Palmas de Gran Canaria a Santa Cruz na sousedním ostrově Tenerife. Obyvatelé Gran Canaria tak mají alternativu ke spoji z přístavu Agaete na severozápadě ostrova. Zvláště pro obyvatele hlavního města, jihu či východu ostrova se jedná o výraznou časovou úsporu. 

Loď propojuje obě hlavní města čtyřikrát denně a každá cesta trvá přibližně hodinu a půl. Odjezdy z Las Palmas de Gran Canaria jsou v 07:40 hodin a v 15:45 hodin. Odjezdy z přístavu Santa Cruz de Tenerife jsou v 12:45 a v 18:30 hodin. Tyto časy mohou být v budoucnu upraveny, provozovatel ARMAS doporučuje vždy konzultovat aktuální časy na svém WEBu. 

Cena jízdenky pro jednu osobu je 9,90 eur za cestu a pro jednu osobu a vůz je celková cena 15 eur. Tyto zvýhodněné ceny (sleva 75%) platí pro obyvatele (rezidenty) kanárských ostrovů. Nerezidenti zaplatí více, jedna jízdenka bez auta vyjde bezmála na 40 eur, zpáteční pro jednu osobu s autem pak na sto eur. 

Vedle tohoto rychlospoje, který výrazně konkuruje trajektu společnosti FredOlsen z Agaete, provozuje společnost Naviera Armas každý den další tři spoje z přístavu La Luz de Las Palmas de Gran Canaria.

volcan-de-teno_.06.jpg

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist