Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opozice kritizuje plán modernizace Maspalomas

17. 1. 2013

fotografie0885_resize.jpg

Opoziční strana Nueva Canarias (NC) na radnici San Bartolomé de Tirajana uvítala plán modernizace turistického centra Maspalomas, ale současně ho podrobila silné kritice. 

Plán je podle opozice sice důležitým krokem při zajištění konkkurenceschopnosti, otevírá však dveře pro ospekulace o tom, že je připraven pouze pro vybrané podnikatele.

NC je názoru, že plán je sice nazván "modernizací", ale málo se věnuje celkově zastaralým turistickým objektům v oblastech San Agustín, Playa del Inglés a Maspalomas. 

Vybudování nových nákupních center podle opozice není žádnou odpovědí na hospodářskou krizi, protože právě nová nákupní centra nejvíce postihují drobné podnikatele.

Další kritika míří na fakt, že ostrov má podle politiků špatnou "orientaci". Na mezinárodních veletrzích je Gran Canaria a Maspalomas prezentován pouze jako ostrov pláží a slunce, podle opozice ale chybí směrování pro mladé llidi s rodinami, pro milovníky sportů či kultury a tradic. To je podle opozice důležité v dlouhodobém hledisku. 


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist