Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oprava promenády na Playa del Inglés působí komplikace

4. 11. 2013

 

promenada-anexo-2-oprava.jpg

Již několik týdnů probíhá rekonstrukce promenády vedoucí podél obchodního centra Anexo 2 na Playa del Inglés (mapa). Návštěvníci jihu Gran Canaria tak mají ztížený přístup k nejznámnější pláži v této lokalitě a k vyhledávaným obchodům a restauracím. 

Také podnikatelé z provozoven umístěných v Anexo 2 si stěžují, že práce probíhají příliš pomalu (5 týdnů) a že investor (Konsorcium pro rehabilitaci cestovního ruchu na jihu ostrova Gran Canaria) nezajistil dostatečné stavební kapacity. 

Situace je tak špatná, že návštěvníci jsou nuceni pouze promenádu přecházet směrem k moři, procházka po promenádě je vlastně vyloučená. Celá promenáda, kde většinou chybí stavební dělníci, je plná palet s betonovými dlaždicemi, většinou je rozkopaná a plná prachu. Pokud jsou dělníci na místě, turisty obtěžuje hluk a prach. 

"Jsme unaveni se neustále omlouvat turistům za hluk a prach, ty práce již trvají 5 týdnů," řekl Nabil Kokaly, který provozuje malý bazar v Anexo 2, přímo před jedním z přístupů k pláži. "Celé dny se tady nikdo neukázal, chybělo očividně stavební vybavení a personál. Myslím, že to není ten správný způsob jak něco dělat v turistické zóně", řekl pobouřený Nabil.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist