Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pěkného Silvestra a vše nejlepší do Nového roku 2013

31. 12. 2012

 

ohnostroj_2.jpg

V prvním časovém pásmu už vypuklo slavící šílenství a neuplyne mnoho hodin a brzy se i v Evropě všichni začnou loučit s končícím rokem 2012, budou ho rekapitulovat a přát si vše nejlepší do roku nového.

Se svou troškou do mlýna přichází  pro své čtenáře a milovníky ostrova věčného jara i web GranCanariaForum.cz. 

Jsme web mladý, je nám něco přes půl roku, ale přesto jsme si již získali věrné čtenáře. Naší snahou je poskytovat nejen informace "zpravodajského" charakteru, ale i postřehy osobního rázu formou blogů. Cílem je přiblížit ostrov Gran Canaria nejen těm, kteří zde nikdy nebyli, ale i těm, kteří ho již navštívili a rádi a často se sem vracejí. A přiblížit ho nejen prostřednictvím článků, ale i fotografií. 

Velmi nás těší přízeň čtenářů, kteří navštěvují náš web nebo FB prezentaci. A pro ně, ale i pro ty, kteří nás teprve příští rok objeví, se budeme snažit web stále vylepšovat. 

Pro rok 2013 pro Vás všechny připravujeme nové rubriky, jako je například "okénko čtenářů", kde bude mít každý možnost zveřejnit své zážitky z dovolené na Gran Canaria  včetně fotografií, dále "Fotohádanku", kde jednou za 2 týdny budou mít všichni možnost uhádnout místo z ostrova, které je na fotografii.  Samozřejmě o malé ceny, aby "hádání" bylo pro všechny atraktivní. A k tomu všemu budeme dále "plnit" fórum praktickými radami a informacemi pro ty, kteří zde žijí nebo ostrov jen navštěvují. 

Pokračovat budeme i v našem seriálu o shopping centrech, o přehradách a rádi bychom Vám představili i něco z tradic canarios. Ať těch kulinářských, nebo třeba i náboženských. A tak jak se nám bude dařit web zkvalitňovat i po technické stránce, počítáme se zavedením "videoreportáží"  z nejrůznějších míst Gran Canria. 

Plány možná smělé, ale doufáme, že reálné. Věříme, že Vám náš web přináší atraktivní informace a budeme jen rádi za Vaše názory či připomínky, buď v diskuzi nebo e-mailem. 

Přejeme tedy všem milovníkům Gran Canaria příjemného Silvestra a vše nejlepší do Nového roku 2013. 

Budeme se těšit na další setkání na stránkách GranCanariaForum.cz. 

 

 

 

 

 

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist