Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prezident kanárské vlády přijede do Prahy

10. 10. 2014

 rivero-praha.jpg

Jeho Excelence pan Paulino Rivero, prezident regionální vlády Kanárských ostrovů, přijede příští týden do České republiky.

V Praze se zúčastní mezinárodní konference „THE CANARY ISLANDS — LATITUDE OF LIFE“.

Konference se koná dne 16. 10. 2014 v 9:00 hodin v hotelu CORINTHIA TOWERS Praha a je spojená s prezentací nových leteckých spojení mezi východní Evropou a Kanárskými ostrovy a WORKSHOPEM, kterého se zúčastní hotely, turistické centrály a incomingové agentury z Kanárských ostrovů.

V úvodu konference paní Lenka Viková, CEO Canaria travel, specialisty na zájezdy a letenky na kanárské ostrovy, přivítá a představí účastníky.

Poté převezme slovo Jeho Excelence pan Paulino Rivero, kterého vystřídá u řečnického pultu, s prezentací Kanárského souostroví, náměstek kanárské vlády pro cestovní ruch pan Ricardo Fernández de la Puente.

Následovat bude prezentace turistických centrál jednotlivých ostrovů (ostrov Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro).

Odpolední program bude věnován prezentaci letecké společnosti Travel service a Smartwings, představení nového leteckého spojení na Kanárské ostrovy na období zima 2014/15 a léto 2015.

 

Chybět nebude ani prezentace Letiště Praha a nového o rezervačního systému CANARY-BOOKING.COM by Canaria travel. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist