Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příští sobota bude na jihu Gran Canaria patřit závodům automobilů do vrchu

16. 9. 2018

monzonfatagasb17.jpg

Již příští sobotu se konají v údolí Fataga a v okolí města San Bartolomé automobilové závody do vrchu. Závody pořádá klub Escudería Maspalomas a zatím se přihlásilo 50 jezdců.

Největší pozornost bude soustředěna na souboje jezdců Enrique Cruz (Tenerife, Porsche 911 GT3) a Luis Monzón (Gran Canaria, Audi R8).

Mezi další favority na umístění na stupních vítězů patří i Luis Ramos (SR3), Ayoze Benítez (Mitsubishi Lancer Evo), Julio Martínez (Porsche 911) a Miguel Martín (BMW 325).

Jako první se pojede již 37.ročník "Subida a Fataga", ten začne již v 10.30 hodin  na trati o délce 4,425 kilometrů mezi vesničkou Fataga a Miradorem na konci údolí.

Následně, od 14.30 hodin budou zahájeny tréninky a hned poté i závod z města San Bartolomé až do Degollada de Cruz Grande. Tato trať měří 5,2 kilometrů.

Turisté, kteří mají v plánu v sobotu navštívit horské partie ostrova (Tejeda, Ayacata, Roque Nublo či Pico de las Nieves) musí počítat s celkovým uzavřením silnice GC-60. Jediným řešením je cesta GC-605 z údolí Mogán do městečka Ayacata. 

Více INFO

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist