Jdi na obsah Jdi na menu
 


Procházka po mořském dně jak v románu Julese Verna

16. 10. 2013

seatrek.jpg

Společnost SEA Trek Spain představila na pláži Anfi na jihu Gran Canaria horkou novinku - procházku po mořském dnu bez jakékoliv přípravy či školení. 

Unikátní systém Sea Trek znají možná turisté z destinací jako je Miami, Bali nebo Bahamy, v Evropě pak z akvária v Manchesteru, ve Španělsku se však jedná o novinku. 

O co jde? Jedná se o druh potápění se speciální helmou, pro který není nutná žádná příprava. Zájemce se potopí za doprovodu instruktora až na mořské dno a zde se prochází, neplave.

Dnes v 10 hodin kanárského času je pro zájemce připravena prezentace v areálu Anfi Beach nedaleko Arguineguín. Každý, kdo bude mít zájem, bude mít možnost prozkoumat dno jako bájní muži z posádky Julesa Verna (nebo jak to známe z filmů Karla Zemana). Podmořský trip trvá 40 minut a kdo se ho zúčastní zažije nejen stav podobný stavu beztíže, ale také krásu mořského světa, kterým bude obklopen. 

Více informací naleznete na oficiálním webu Sea-Trek, kdo chce mít detailnější představu, může se podívat na videopřímo z areálu ANFI na Gran Canaria.  

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist