Jdi na obsah Jdi na menu
 


První na cestě je Valladolid

1. 6. 2015

ud-las-palmas.jpg

UD Las Palmas je po předposledním kole Segunda Division na 4. místě v tabulce se ziskem 75 bodů. Na místo, zajišťující přímý postup, již fotbalisté z Las Palmas nedosáhnou, v nedělním posledním zápase s Alavés si již ani nemůžou v tabulce polepšit, jen pohoršit. Ale ani případná prohra či výhra již nic nezmění an tom, že prvním soupeřem v play off o postup do první španělské fotbalové ligy, bude Real Valladolid. 

Dnes byly oznámeny termíny semifinálových utkání. První dvojicí, která se utká o postup do finále, je právě UD Las Palmas a Real Valladolid, sousedé v ligové tabulce.

Na první zápas musí UD odletět na kontinet, hraje se příští středu 10.6.2015 od 19 hodin. Odveta se hraje v Las Palmas o 3 dny později, v sobotu 13.6. ve stejný čas na Estadio de Gran Canaria.

S Realem se Las Palmas utkalo v lize letos dvakrát, nejprve v prosinci na hřišti Realu zvítězili amarillos 2-1, aby doma na jaře remizovali 1-1.

Druhou semifinálovou dvojici, ze které týmu z Las Palmas vzejde případný finálový soupeř, vytvoří týmy Sporting nebo Girona a Ponferradina nebo Zaragoza. Kdo přesně to bude, rozhodne poslední ligové kolo v neděli 7.6.2015 a následně dva semifinálové zápasy, hrané 11. a 14.6.2015. . 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist