Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pueblo Canario v Las Palmas se opět otevírá pro veřejnost

4. 10. 2019

pueblo-canario_fotor.jpg

Pueblo Canario v Las Palmas se po dvou letech opět otevírá pro veřejnost. Celý areál, včetně restaurace Bodegón, byl uzavřený po dobu rekonstrukce přilehlého hotelu Santa Catalina a samotného pavilónu, kde je restaurace umístěna (mapa). 

Novou restauraci provozuje skupina Altamar Hotels & Resorts Group, která vyhrála veřejné výběrové řízení. Restaurace musí splňovat určitá kritéria, včetně „silného kanárského akcentu“. 

Restaurace bude mít různá menu, jedno pro terasu a druhé pro vnitřní část restaurace. Zatímco venkovní terasa nabídne „dostupnou nabídku“, vnitřní část restaurace představí návštěvníkům rafinovanou gastronomickou nabídku kanárské kuchyně. 

Od příští neděle se v Pueblo Canario také obnoví tradiční "kanárské neděle", jejichž součástí byly a opět budou kanárské lidové tance a zpěv. VIDEO. FOTO

Po náročné rekonstrukci se také brzy otevře hotel Santa Catalina, který je dominantou tohoto areálu, ležícího v sousedství parku Doramas. Práce na hotelu Santa Catalina jsou v závěrečné fázi, rekonstrukce by měla být  dokončena do konce roku. Dodavatel stavby však garantuje, že návštěvníky Pueblo Canario a restaurace Bodegón nebudou stavební práce nikterak obtěžovat. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist