Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekonstrukce RIU Palace Meloneras končí za týden

22. 8. 2014

 fotografie3360_resize.jpg

Rekonstrukce hotelu RIU Meloneras je skoro u konce. Návštěvníci lokality si po půlroční činnosti stavbařů nejvíce povšimnou dvou nových bazénů u promenády a také nové depandance a dvou restaurací na stejném místě.

Změny doznala i hlavní budova hotelu. viditelná ze strany od hor. Výrazné jsou především přebudované "věže", které na místo klasického cimbuří nyní mají zvláštní tvar a vzhled. 

Rekonstrukce byla skutečně důsledná. vyjma nově postavené třípatrové depandance, dvou bazénů a dvou nových restaurací s výhledem na moře, bylo v celém hotelovém komplexu vyměněno úplně vše, tedy nejen nábytek, dlažby, obklady či sanitární zařízení, ale také okna, vzduchotechnika či zařízení kuchyně. Celý projekt měl stát přes 20 milionů euro.  

Hotel by se měl pro turisty otevřít již příští víkend, přesněji 29.8.2014. Soudíc podle pracovního ruchu i v nočních hodinách, tak by vše mělo být pro turisty připravené včas. 

Kvalitu hotelu po rekonstrukci můžete částečně posoudit na fotografiích hotelu na WEBu, kde si můžete i rezervovat svou dovolenou. 

fotografie3363_resize.jpg

fotografie3365_resize.jpg

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist