Jdi na obsah Jdi na menu
 


Renovace tří hotelů na Playa del Inglés

29. 6. 2014

 los-salmones.jpg

Jeden z předních touroperátorů v Německu FTI, resp. jeho španělská pobočka, se rozhodl posílit svou pozici na trhu zájezdů na Gran Canaria a aktivně vstoupil do jednání s vlastníky hned tří ubytovacích kapacit na Playa del Inglés. Výstavba obřího vodního parku v těsné blízkosti Playa del Inglés se blíží a investoři cítí velké příležitosti především mezi rodinami s dětmi.

Prvním aparthotelem, který projde rekonstrukcí a s jehož vlastníky se FTI dohodlo na společném postupu, je populární aparthotel Valentin Marieta, ležící na Avenida Italia na Playa del Inglés, . Investice dosáhne výše 4 milionů euro.

Dalším hotelem, který čeká rekonstrukce, je dvouhvězdičkový hotel Broncemar, také velmi oblíbený hotel, i mezi českými turisty. Ačkoliv byl hotel opravován před 9 lety, nyní bylo rozhodnuto o jeho vylepšení na čtyřhvězdičkový hotel s tolik žádanou nabídkou all inclusive. 

Třetím hotelem, do kterého bude FTI investovat, jsou apartmány Los Salmones, které se po rekonstrukci budou jmenovat Hotel Playa Bonita.  

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist