Jdi na obsah Jdi na menu
 


RIU Palace Maspalomas slaví 25 let

28. 10. 2014

riu-maspalomas-duny-vyroci.jpg 

Dnešní den, před 25 lety, se zapsal zlatým písmem do dějin hotelového řetězce RIU. 28.10.1989 byl na Playa del Inglés, přímo nad magickými dunami (mapa), otevřen jeden z nejkvalitnějších hotelů na kanárských ostrovech, Hotel Riu Palace Maspalomas.

Tento hotel se stal prvním pětihvězdičkovým hotelem v řetězci RIU a nastartoval nový standard při výstavbě a provozování hotelů touto společností, která do té doby sídlila jen na Mallorce.

Hotel Riu Palace Maspalomas byl prvním hotelm ve tvaru "U", tímto stylem se následně skupina RIU stala známou po celém světě. Stejně tak i vysokou kvallitou svých služeb. Na otevření před novinářo vzpomínal i Luis Riu, CEO skupiny RIU Hotels.

Hotel navrhl známý kanárský architekt Luis Andino, žák světoznámého kanárského rodáka César Manrique, umělce a architekta.

Od svého otevření si hotel získal tisíce fanoušků a desítky ocenění, mimo jiné od webů TripAdvisor,  Holidaycheck a Zoover. Hotel se také pyšní oceněním německého touroperátora TUI -  prestižní cenou TUI Umwelt Champion, za přínos pro ochranu životního prostředí. .

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist