Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ryanair mění od 15.1.2018 pravidla přepravy kabinových zavazadel

10. 1. 2018

 p6181874_resize.jpg

Ryanair mění od 15.1.2018 pravidla pro přepravu kabinových zavazadel. 

Irská letecká společnost oznámila, že změní své předpisy. Od 15. ledna 2018 společnost nepovolí nastoupit na palubu letadla s kabinovým kufrem na kolečkách těm cestujícícm, kteří nebudou mít dokoupený tzv. prioritní nástup (priority boarding) v ceně 5 eur (150 Kč) za cestu.

Cestující, který nechce zaplatit tuto částku, bude muset přijmout, že jeho kabinový kufr bude "odbaven" a zdarma přepraven v zavazadlovém prostoru letadla. Na cílovém letišti pak bude na svůj "kabinový" kufr čekat na místě výdaje odbavených zavazadel.

Společnost doslova uvádí : "Od ledna 2018 zavádíme nové zásady palubních zavazadel. Pouze zákazníci, kteří si zakoupili přednostní nástup, letenky Plus, Flexi Plus nebo Family Plus, si mohou na palubu vzít dvě příruční zavazadla.
Všichni ostatní zákazníci mají povoleno vzít si na palubu pouze jedno menší příruční zavazadlo, jejich druhý, větší kufřík na kolečkách musí být na odletové bráně umístěn do zavazadlového prostoru (zdarma)."
 

Společnost uvedla, že od této změny očekává kvalitnější služby a především urychlení nástupů do letadel a odstranění zpoždění.

Více informací na webu ZDE

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist