Jdi na obsah Jdi na menu
 


San Bartolomé zakázalo rybolov na 26 plážích

14. 5. 2014

fotografie0627_resize.jpg

Radnice definovala ochranné zóny pro koupání na spravovaném pobřeží a zakázala rybolov ve vzdálenosti do 150 metrů od koupajících se.

Město San Bartolomé de Tirajana prostřednictvím Úředního věstníku provincie vydalo městskou vyhlášku, která zakazuje rybolov do 150 metrů od pláží v 26 oblastech určených ke koupání a užívaných obyvateli, turisty a návštěvníky této oblasti na jihu Gran Canaria.

Tímto rozhodnutím se radnice rozhodla ochránit plavce proti možným nehodám, které by mohly být způsobeny rybáři. Zákaz se týká těchto oblastí : Castillo del Romeral, playas Boca de Las Casillas, La Caleta, El Cardón, Tarajalillo, Bahía Feliz, El Águila, El Pirata-Morro Besudo, San Agustín, Las Burras, El Cochino, Playa del Inglés, Maspalomas, Las Mujeres, Las Meloneras, Pasito Blanco, Pasito Bea, Montaña La Arena, Las Carpinteras, Triana, Los Bigotes, El Llanillo, Llano de Los Militares, El Lomo Galeón, El Molinero, El Pajar a Ganeguín. 

Rybolov je zakázán do 150 metrů od oblastí určených ke koupání , ale také od některého potápěče, který je již ve stejné oblasti a je řádně označen bójkou.

Vyhláška dále předpokládá, že ochrana oblastí koupání zahrnuje i všechny přístupy. Ochranný obvod je 200 m v plážových oblastech a 50 metrů na zbytku pobřeží.


 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist