Jdi na obsah Jdi na menu
 


SATA a BINTER spojí Gran Canaria s Torontem a Bostonem

26. 9. 2017

sata-a330-470.jpg 

Sen obyvatel kanárských ostrovů o rychlé a cenově přijatelné cestě do USA či Kanady začíná nabývat zřetelné obrysy. SATA (letecká společnost z Azorských ostrovů) a BINTER (kanárský přepravce) spojují síly a budou sdílet kódy na linkách Gran Canaria - Ponta Delgada (Azory) - Boston/Toronto.

Základem je letecké spojení mezi Gran Canaria a Ponta Delgada, které (portugalská) letecká společnost SATA uskuteční třikrát týdně a to vždy v úterý, čtvrtek a sobotu. Z Ponta Delgada do Bostonu pak SATA létá každý den a do Toronta čtyřikrát týdně, vždy v úterý, ve středu, ve čtvrtek a pátek.

SATA přepraví zájemce z "kanárů" do Bostonu, se zastávkou na Azorech, za celkem 9,5 hodiny a do Toronta za 11 hodin a 20 minut. Zpáteční let z Toronta bude o dvě hodiny dokonce kratší. 

Ceny za letenku Gran Canaria - Ponta Delgada - Boston začínají na 250 eur za každý směr a do Toronta na 287 eur za každý směr. Samostatná letenka Gran Canaria - Ponta Delgada je v ceně od 99 eur. 

Sdílení kódů leteckých společností SATA a Binter je výsledkem jednání předsedů vlád Azor a Kanárských ostrovů. Vasco Alves Cordeiro a Fernando Clavijo se setkali začátkem září za účasti vedení obou leteckých společností Binter a SATA v Ponta Delgada .

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist