Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seaside Hotels zahájil v Pasito Blanco výstavbu dvou luxusních hotelů

26. 12. 2016

 seaside-grand-hotel-residencia.jpg

Podnikatelská skupina Theo Gerlacha - Seaside Hotels - plní slib a i když s prodlevou několika let zahájila přípravné inženýrské práce nutné pro výstavbu hotelů v lokalitě Pasito Blanco (mapa). 

Skupina Seaside zde vlastní parcely o celkové rozloze 160 tisíc m² a výstavba přípojek elektřiny, vody a kanalizace by měla být dokončená již ke konci 1. čtvrtletí 2017.

V lokalitě Pasito Blanco vyrostou dva hotely, jeden pětihvězdičkový a jeden v ještě vyšší kategorii, v obdobné kvalitě jako je hotel Grand Hotel Residencia v Oasis Maspalomas. Stavební práce budou zahájeny na jaře a potrvají asi 2,5 roku. Celková investice dosáhne částky 200 milionů eur.

Pětihvězdičkový hotel bude mít celkem sedm pater a hostům nabídne 550 pokojů. Grand Hotel bude mít jen čtyři patra a 170 pokojů, zato ale bude podle vyjádření projektantů tím nejlepším, co skupina bude vlastnit. 

Skupina Seaside je vlastníkem deseti hotelů, z toho dva jsou v Maspalomas (Residencia a Palm Beach), jeden na Playa del Inglés (Sandy), další na Lanzarote (Jameos), jeden ve Valencii (Westin) a dalších pět v Německu. 

Model nového pětihvězdičkového hotelu : 

seaside-pasito-blanco.jpg

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist