Jdi na obsah Jdi na menu
 


Španělský královský pár navštíví Gran Canaria, projde se po Las Canteras

22. 6. 2020

kral-felipe-vi.jpg

Španělský královský pár navštíví zítra, v úterý 23.6.2020, Kanárské ostrovy. Bude to první návštěva Krále Felipe VI a jeho choti v autonomním společenství po ukončení výjimečného stavu.

Královský pár bude po celou dobu jednodenní návštěvy Kanárských ostrovů, během které navštíví postupně ostrovy Gran Canaria a Tenerife, provázet předseda kanárské vlády Ángel Víctor Torres.

Nejprve je v 11:45 hodin uvítá v muzeu Péreze Galdóse v Las Palmas de Gran Canaria, aby je následně od 12:45 hodin doprovodil při jejich procházce po Paseo de Las Canteras.

Ve 13:45 hodin Ángel Víctor Torres přijme Krále Felipe VI a jeho choť Královnu Letizii v Santa Catalina Royal Hideaway Hotel v Las Palmas de Gran Canaria. Akce se zúčastní zástupci obchodu, odborů, ostrovních rad a radnic.

Krátce před šestou hodinou večerní má Královský pár přistát na letišti Tenerife Sur.

Na sousedním ostrově se uskuteční v 18:00 hodin návštěva Finca El Confital v Granadilla de Abona nebo balírny Las Moradas, kde se Král s Královnou setkají  se zástupci zemědělských družstev a společností z Kanárských ostrovů.

Následně Královský pár ukončí návštěvu Kanárských ostrovů, přemístí se na letiště a odletí na návštěvu Baleárských ostrovů. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist