Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sparta se dopoledne připravovala na Celtic a Kováč sršel vtipem

13. 1. 2015

p1138962_resize.jpg

Nevím jak Sparta po zápasu s PSV, ale já měl včera pracovní den a tak jsem vynechal "zpravodajské" povinnosti. Dnes jsem si však trénink nemohl nechat ujít a přišel alespoň na hodinu, abych viděl Spartu v přípravě na skotský Celtic. 

p1138975_resize.jpg

Přišel jsem po úvodní rozpravě trenéra s hráči a hned na úvod jsem pochopil, že náš web o ostrově věčného jara si prokazatelně získal čtenáře i z řad letenských hráčů. Z hloučku totiž mým směrem vyletěla peprná "Rumcajsova" poznámka o "nadějném mladíkovi". Mě, věkem sešlého padesátníka a sportovce z let sedmdesátých minulého století "Kovi" určitě nemyslel a tak mi secvaklo, že je to narážka na větu z mého zápasového reportu, kdy jsem Picaulta nazval právě tímto spojením. Co dodat, inu slovy klasika, "díky, že sis mě Radku všimnul" a snad se staneš pravidelným čtenářem našeho webu:-). 

p1138929_resize.jpg

Ale k tomu co čtenáře zajímá určitě více, k tréninku. Hned na první pohled bylo jasné, že Costa bude zřejmě mimo základní sestavu, protože si individuálně vyklusával a potom se mu věnoval fyzioterapeut.

p1138987_resize.jpg

Rozhodnuté je také asi o brankářské jedničce pro dnešní odpoledne, se skotskými hlavičkáři se bude ve vápně utkávat Vojta Vorel. Bičík měl totiž individuální trénink se Srníčkem a Marek Štěch se zapojil do technické přípravy s dalšími hráči. Zato Vojta na vzdálené straně hřiště pod dohledem trenéra Lavičky čelil centrům do malého vápna. 

p1138949_resize.jpg

V základu bych si tipnul dnes Lukáše Váchu, který se s Kovim, Lafatou, Švejdíkem, Picaultem a dalšími soustředil na techniku zpracování míče, přihrávku po zemi a na jeden dotek a rychlý pohyb bez míče. Hráči dostával v 90 vteřinových cyklech pěkně do těla, tak snad  budou skotským tvrďákům odpoledne stačit :-). 

Zápas začíná v 16 hodin, skotští fans mají vyhrazený sektor, policie bude určitě v pohotovosti a věřím, že zaplněný stadion bude alespoň trochu fandit Spartě, takže uslyšíme i Let´s go SPARTA, let´s go, let´s go SPARTA, let´s go ......

 

p1138978_resize.jpg

Pár fotek je ZDE

Report ze zápasu s PSV je TADY, nedělní trénink je ZDE

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist