Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastný a veselý z Gran Canaria!

31. 12. 2014

fotografie4604_resize.jpg

Rok 2014 se velmi rychlým tempem blíží ke svému konci. Sedím na terase, poslouchám první petardy ze všech možných stran a přemýšlím, odkud že ti všichni lidé jsou, že už slaví. A dumám, jestli půjdeme na půlnoční ohňostroj  k majáku Maspalomas anebo ho budeme pěkně pozorovat zpovzdálí a se skleničkou v ruce.  Nevím totiž jak Vám, ale mě po bramborovém salátu a řízku připadají dva kilometry jako maraton.  

Je to tak, ani jsme se nenadáli a rok 2015 už ťuká na dveře. Utíká to všechno strašně rychle, ten "2014" si vůbec nějak pospíšil, ale asi to bylo i tím, že jsme neměli moc volných chvil. A to i díky Vám, věrným čtenářům a věrným klientům, kteří nás poctili svou důvěrou. Opravdu díky moc za věrnost, nejen nám, ale hlavně našemu krásnému Ostrovu věčného jara. 

Dovolte tedy, abych Vám jménem svým i jménem mé drahé polovičky Daniely popřál za dvoučlennou redakci webu grancanariaforum.cz a FB profilu Gran Canaria Forum, ale také za dvoučlenný realizační tým webu grancanariaservis.cz příjemný závěr roku 2014 a skutečně, upřímně, vše nejlepší v tom roce příštím. 

Karel

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist