Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tragická nehoda dvou motorek ve Veneguera, na místě zůstali tři mrtví

28. 1. 2019

nehoda-gc-200.jpg

Doslova šok způsobila včerejší zpráva o smrti tří motorkářů v údolí Veneguera v okrese Mogán na jihozápadě ostrova Gran Canaria. Při nehodě zemřeli na místě tři lidé, čtvrtý bojuje v nemocnici o život. Mezi mrtvými jsou mezi motorkáři velmi známí manželé Melo a Angharad, kteří měli v Tamaraceite motoristickou prodejnu Valery Motor Tamaraceite.

Nehoda se stala v neděli ve 14:40 hodin na 44. kilometru silnice GC-200 v úseku mezi Tasarte a Veneguera. Na místě se čelně střetly dva motocykly, kdy se zřejmě v zatáčce příliš přiblížily půlící čáře. Na druhé motorce jel otec se svým synem (13-15 let), řidič byl mrtvý na místě, synovi poskytl první zdravotní péči lékař z Centro de Salud de La Aldea a po stabilizaci byl s velmi vážnými zraněními transportován helikoptérou do Hospital Universitario Insular de Gran Canaria. 

Tato tragická nehoda motorkářů však, bohužel, není ojedinělá, jen od začátku roku zemřelo na silnicích Kanárských ostrovů šest lidí, z toho jedna žena. Jako první přišel o život v Ingenio 3. ledna příslušník Guardia Civil, druhým byl 9. ledna motorkář v Candelaria na Tenerife, den poté zemřel muž ve věku 38 let v Los Llanos de Aridane na ostrově La Palma. Se třemi oběťmi včerejší nehody je to celkem šest mrtvých. 

pareja_4576621_20190127203925.jpg

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist