Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři hotely Paradise Taurito zřejmě změní provozovatele

11. 8. 2016

 valle-taurito.jpg

Klenot podnikatelské skupiny Santana Cazorla, kterým jsou, vedle timesharingových hotelů ANFI, hotely značky "PARADISE",  zřejmě změní provozovatele. Kanárský podnikatel Cazorla se podle spekulací dostal do problémů, ale zřejmě zůstane majitelem hotelů této značky. 

I mezi českými a slovenskými turisty velmi oblíbené hotely Lago Taurito, Costa Taurito a Valle Taurito čeká brzy zásadní změna, tedy změna provozovatele. V současnosti tyto hotely vlastní i provozuje podnikatelská skupina Santana Cazorla, která se ale zřejmě dostává do problémů a snaží se je řešit výhodnou smlouvou o dlouhodobém pronájmu. Ostatně není to nic neobvyklého, většinu hotelů na kanárských ostrovech provozují jiné společnosti než ty, které je vlastní. 

Podle dostupných informací se jednání o výběru dlouhodobého provozovatele již chýlila k závěru a skupina Cazorla se v užším výběrovém řízení rozhodovala mezi posledními dvěma zájemci. Zdržení a ohrožení těchto jednání však v posledních dnech způsobila určitá nervozita bank, financujících podnikatelské aktivity skupiny Cazorla. Toto pnutí zřejmě souviselo s remodelací pláže Tauro (informovali jsme ZDE). Předělání pláže Tauro. o které skupina Cazorla usilovala mnoho let, mělo být dokončené začátkem srpna. Vše se ale zřejmě oddálí, všechna povolení jsou nyní pod drobnohledem policie a také nové vedení radnice v Mogánu není úpravám pláže, které se zřejmě vymknuly schváleným zásahům, příliš nakloněno. 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist