Jdi na obsah Jdi na menu
 


Triana láká na slevy, Vegueta na otevřená muzea a dětské atrakce

5. 7. 2015

triana-shopping.jpg

Obchodníci ve čtvrti Triana (Las Palmas) dnes slaví "příchod léta". Dnes se koná první letní Sunday Shopping Party, kterou doprovází gastronomická nabídka, vystoupení hudebních skupin, dětské atrakce a další aktivity nejen v Triana, ale i v nedaleké čtvrti Vegueta.

Součástí nedělní párty je i řemeslný trh a volný vstup do řady muzeí a památných budov. Mezi ně patří Casa Museo Pérez Galdós, divadlo Teatro Pérez Galdós, výstavní síň Centro Atlántico de Arte Moderno, muzeum Kryštofa Kolumba Casa de Colón, kanárské muzeum Museo Canario a nebo kaple Ermita de San Antonio Abad.

Vše začíná na ulicích čtvrtí Triana a Vegueta dnes v 11 hodin a potrvá minimálně do 14 hodin (aktivity pro děti). Skákací hrad však bude k dispozici od 15.00 do 18.00 hodin. Zábavu doprovodí v některých ulicích i vystoupení hudebníků : Nany Fernández v ulici Perdomo, Eduardo Antón v ulici Domingo J. Navarro, Ángel Ravelo v ulici Arena, Juana Pacheco v San Bernardo, Hans-Albert v ulici Constantino a Duetwo v ulici Torres. Vystoupení budou probíhat většinou od 11 do 15:30 hod..

Městská kapela "La Banda Municipal de Música" bude přítomným hrát v parku Parque de San Telmo od půl jedné. Folkórní kapela Tamadaba vystoupí na náměstí Plaza del Pilar Nuevo od 12.30 do 13.30 hodin. Součástí všech vystoupení bude i nabídka speciálních tapas u příležitosti letních slev.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist