Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týden v červnu na Gran Canaria pro dva za 12.888 Kč! Přímý let z Prahy.

2. 6. 2019

358.jpg

Veletrh úžasných cen ubytování a především letenek z Prahy směr ostrov Gran Canaria pokračuje!!

Pro odlety z Prahy ve středu dne 5.6., v sobotu dne 8.6., v další středu dne 12.6. a v další sobotu dne 15.6. platí úžasné ceny 3.990 Kč za osobu za let na Gran Canaria a zpět. Návraty jsou vždy za týden. Sobotní lety jsou přímé (Praha - Gran Canaria - Praha), středeční let z Prahy na Gran Canaria má technické mezipřistání na ostrově Lanzarote. Lety provozuje již od roku 1997 letecká společnost Smartwings a letenky za výhodné ceny nakoupíte na webu ETRAVEL.CZ. Stačí si ZDE rozkliknout "Španělsko" a potom "Gran Canaria". 

K úžasným cenám letenek se dá zajistit i velmi levné ubytování. Bungalovy pro 2 dospělé osoby v oblasti Maspalomas začínají již na necelých 5 tisících korun za týden. Například za útulný bungalov Side Shore na Playa del Aquila zaplatíte v termínu od soboty 15.6. do soboty 22.6.2019 POUHÝCH 4.908 Kč. Nebo apartmán (pro 3 osoby) Sol y Paz v Puerto Rico vás vyjde na stejný týden jen na 5.072 Kč, nebo apartmány Fayna v srdci Playa del Inglés, jen 200 kroků od obchodního centra Yumbo a jen 300 kroků od několikakilometrové písečné pláže Inglés stojí pro dva na týden 5.244 Kč! Nabídek je NA TOMTO ODKAZE samozřejmě více, ale velmi rychle ubývají. 

Pokud chcete více informací o Gran Canaria, podívejte se na náš informační web GRANCANARIAFORUM. Najdete tam vše o Gran Canaria včetně tolik důležitého počasí, ale nebojte, v červnu je zde již opravdové léto, oceán vás překvapí příjemnými teplotami kolem 22 st. Celsia a HLAVNĚ! V červnu je zde výrazně klidněji než v letních měsících.  

A co po příletu? Jedete-li na Gran Canaria poprvé, využijte "Informační setkání", během kterého vám poradíme, jak nejlépe strávit dovolenou na našem ostrově věčného jara. Pokud plánujete výlety, podívejte se na naši širokou nabídku. A zajistíme vám i dopravu z letiště a na letiště. Vše přehledně najdete na našem webu

Tak neváhejte a přileťte! 

Těšíme se na vás! 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist