Jdi na obsah Jdi na menu
 


U majáku v Maspalomas se konají řemeslné trhy

5. 3. 2014

fotografie1943_resize.jpg

Od pátku 28.února se koná v Maspalomas již čtvrtý ročník veletrhu řemesel. Denně v čase 10-19 hodin si můžete prohlédnout produkty kanárských řemeslníků a dokonce si koupit domů z dovolené i nějaký neotřelý dárek, to vše až do 9.3.2014. 

V pondělí trhy navštívil dokonce starosta San Bartomolé de Tirajana, Marco Aurelio Perez za doprovodu ostrovního ministra práce, průmyslu, obchodu a řemesel, Juan Dominguez. Chtěli se přesvědčit na vlastní oči, jak trhy fungují po té, co se na akci přihlásilo 72 firem, o šest více než loni. 

Trhy slaví velký úspěch i díky vhodnému načasování začátku, když v pátek místo nedaleko majáku navštívily tisícovky lidí, aby shlédly závod Transgrancanaria.

Kdo nikdy neviděl takové trhy, nebo kdo hledá nějaký vhodný dárek z dovolené pro své nejbližší, nebo prostě chce jen tak ze zájmu shlédnout kanárské řemeslníky a jejich výrobky, neměl by tento trh vynechat. Uvidí tak kožené zboží a keramiku, šperky, tkaniny, dekorace, umělé květiny, doutníky, mýdla, obrazy, klobouky, přadleny, tkalce a jejich výrobky, výrobky ze dřeva, díla nožířů, rytců, sklářů i modelářů. 

fotografie1966_resize.jpg

fotografie1968_resize.jpg

fotografie1969_resize.jpg

fotografie1971_resize.jpg

fotografie1970_resize.jpg


 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist