Jdi na obsah Jdi na menu
 


UD Las Palmas již trénuje v Maspalomas

21. 7. 2013

 

ud-las-palmas-2.jpg

Jak jsme informovali včera v bleskovkách, fotbalový tým UD Las Palmas rozbil svůlj tréninkový tábor tak jako již dvě léta předtím v San Augustin a Maspalomas.

Fotbalisté jsou k veliké radosti svých příznivců ubytováni v hotelu Don Gregory v San Agustin. Přijelo všech 26 fotbalistů, kteří zůstávají s týmem celou příští sezónu. 

Jsou to : Barbosa, Raul Lizoain, Aythami, Atouba, Vicente Gomez, David Garcia, Angel, Nauzet Aleman, Tato, Chrisantus, Momo, Hernan, Deivid, Máyor, Javi Castellano, Xabi Castillo, Valerón, Dani Castellano, Alejandro, David Simón, Asdrúbal, Leo, Artiles, Tana, Dani Lorenzo, Carlos a Jesús.

Při příjezdu vitali fotbalisty fanoušci a tak jako obvykle se pořizovala skupinová oficiální fotografie týmu s vedením klubu a realizačním týmem. S týmem se fotil také starosta San Bartolomé de Tirajana, šéf hotelu a šéf hotelové skupiny Dunas. 

Fotbalisté se zabydleli ve druhém patře hotelu, poobědvali a večer (18:30) začali první trénink ve fotbalovém komplexu Campo de Futbol v Maspalomas (vedlem Holidayworld). 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist