Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Las Palmas dnes začíná karneval

25. 1. 2024

cartel-carnaval-las-palmas-de-gran-canaria-2024.jpg

Dnes večer ve 21:30 bude oficiálně zahájen Karneval v Las Palmas de Gran Canaria. Motto karnevalu je Los Carnavales del Mundo.

Všechny nezbytné informace ke karnevalu včetně podrobného programu naleznete ZDE

Zahájení karnevalu bude velká show, kde budou přítomny skupiny Armonía Show, El Combo Dominicano, La Mekánica by Tamarindos a Star Music. Zvláštní pocta bude dána Miguel Jorge Morenovi, zakladateli Armonía Show, který nedávno zemřel.

Dále budou na pódiu také kandidáti jednotlivých karnevalových soutěží. Samozřejmě se nezapomene na ocenění vítězů minulého ročníku.

Pódium letos nestojí v parku Santa Catalina, ale v nedalekém přístavu v části nazvané Belén María a bude nasvíceno 200 robotickými LED světly, jejichž výkon je více než 150 000 wattů. K tomu se přidávají velkoformátové LED obrazovky s vysokým rozlišením se systémem více obrazovek a špičkovou kvalitou zvuku. To vše zajistí plnohodnotný zážitek všem karnevalovým návštěvníkům. 

Karnevalové dění včetně živých vysílání ze všech vystoupení bude tradičně zajišťovat kanárská televize Radio Television Canaria. A zahájí dnes ve čtvrtek 25. ledna ve 21:30 hodin živě. Přehled všech vysílání je ZDE

Sledovat vysílání můžete prostřednictvím různých platforem a odkudkoli:

Pozemní signál TDT  Televisión Canaria
Webu  rtvc.es
YouTube kanál ( @carnavaltvc )

Nezapomeňte, že se již nyní můžete přihlásit k odběru, abyste byli od YouTube informováni o začátku vysílání a neunikly vám žádné podrobnosti.

Zahájení karnevalu bude také vysílat kanárské rádio

Přejeme hezkou zábavu! 

Zahájení karnevalu můžete sledovat i zde 

 

 

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist