Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Maspalomas se bude asfaltovat, čekají nás dopravní komplikace

10. 8. 2015

vega-monroy-tablero.jpg

Radnice v San Bartolomé rozhodla o zlepšení stavu některých komunikací a uzavřela smlouvu se společností Petrecan. Opravovat silnice a ulice se budou ve čtvrtích El Tablero, Playa del Inglés, Campo Internacional a Monte León.

Práce začnou hned po skončení prázdnin a společnost Petrecan S.L. od radnice bude podle plánu inkasovat 589.655,67 euro. Její nabídka zvítězila v soutěži jako nejvíce cenově výhodná. Petrecan za sebou nechal takové giganty jako je například Lopesan Asfaltos y Construcciones SL., nebo specializované firmy Surhisa Suárez e Hijos SL, Felix Santiago Melián SL či Hermanos García Álamo SL..

Opravovat a nový asfaltem pokládat se tak budou ulice Avenida Vega Monroy v El Tablero, Avenida de la Unión Europea v oblasti cruce del Faro a Hospital San Roque Meloneras-El Hornillo. V Campo Internacional pak nový kabát dostanou ulice Touroperador Kaufhof, Fritidsresor a Matkatala nedaleko Campo de Golf. V neposlední řadě pak na Playa del Inglés prokouknou ulice Grecia a Paris. V oblasti La Montaña-Monte León se nového koberce dočkají ulice Beethoven a Strauss.

Poznámka : škoda jen, že se opět zapomnělo na nejhorší ulice v celém Maspalomas, které nesou tak hrdé názvy. Jsou to ulice Avenida de Gran Canaria a Avenida de Tirajana na Playa del Inglés Ale tam zřejmě pan starosta cestou na golfové hřiště nejezdí. Tak snad v příštím volebním období. 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist