Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vueling přijme nové zaměstnance na kanárských ostrovech

1. 6. 2016

vueling.jpg

Nízkonákladová letecká společnost VUELING otevřela obchodní zastoupení na Kanárských ostrovech a rozhodla se přijmout zaměstnance z řad canarios. 

Letecká společnost Vueling dnes oznámila otevření své nové pobočky na Kanárských ostrovech a rozhodnutí přijmout nové posádky z řad canarios nebo rezidentů. Současně i posílí svou flotilu, která má základnu na ostrovech Gran Canaria a Tenerife. 

Celkově zaměstnává Vueling na kanárských ostrovech nyní 81 zaměstnanců a jejich počet by se měl v průběhu jednoho roku zvýšit na 115. Společnost přijme piloty, posádky a pozemní personál.

Společnost také oznámila otevření nové provozní základny na letišti Tenerife Jih, kde bude "bázovat" letadlo Airbus A320 s kapacitou 180 cestujících. Jedná se již o třetí základnu po Tenerife Sever a Gran Canaria.

Vzhledem k vysoké poptávce posílí Vueling svou flotilu na kanárských ostrovech o letadlo Airbus A321 s kapacitou 220 sedadel.

Fernando Estrada, ředitel pro strategii společnosti Vuelling, řekl při otevření obchodního zastoupení, že Kanárské ostrovy jsou strategickým trhem, kde má Vueling v plánu nadále posilovat na domácích i mezinárodních linkách. Společnost plánuje zvýšit počet linek a nabízených míst k přepravě mezi roky 2016 a 2017 až o 20%.

Během letní sezóny 2016 bude Vueling provozovat z Kanárských ostrovů celkem 43 linek do 18 destinací s celkovou kapacitou 1,373.000 míst.

 

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist