Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zítra přiletí PSV, příští sobotu zřejmě Sparta

3. 1. 2015

lafata-trenink.jpg

PSV Eindhoven, aktuální lídr holandské fotbalové ligy a první vítěz Mezinárodního fotbalového turnaje v Maspalomas (1984), přiletí již zítra na Gran Canaria.

Holandský tým přiletí ve dvou skupinách. Ta první, čítající 14 osob, přiletí v neděli v 15.50 hodin linkou XDE 7484 společnosti Condor, zbytek výpravy (30 osob) pak linkou X3 2114 společnosti TUI Fly.

Tým PSV bude mít zázemí v hotelu Riu Palace Meloneras Resort a pravděpodobně již v pondělí absolvuje první trénink na Estadio Municipal de Maspalomas. Detaily sdělí technik týmu, exbarcelonský hráč Phillip Cocu po příletu.

PSV a skotský Celtic pak vzájemným utkáním otevřou turnaj 10.ledna. Ten pak bude pokračovat zápasem Sparta Praha-PSV Eindhoven (11.1.) a Celtic-Sparta (13.1.).

Loni se na kanárských ostrovech připravovala sestupem ohrožená Slávia a Sparta na rozdíl od nesmiřitelného rivala nabírala kondici na břehu rybníka Svět v Třeboni. Ačkoliv si sparťané servis v třeboňských lázních vychvalovali, letos přeci jen vyměnili mrazivé dny v české kotlině za příjemné jarní teploty v Maspalomas na jihu Gran Canaria.

K tématu jsme psali již ZDE

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist