Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zítra se koná triatlon Gloria Challenge Mogán, řidiče na jihu čekají uzavírky silnice GC-500

26. 4. 2019

challenge-mogan-2019.png

Zítra, v sobotu 27.dubna 2019, se na jihu Gran Canaria koná triatlonový závod GLORIA Challenge Mogán-Gran Canaria

Jeho hlavním sponzorem, jak sám název závodu napovídá, je hotelový řetězec Gloria Thalasso & Hotels, který závod sponzoruje a dává mu své jméno.

Hlavním organizačním stanem triatlonového závodu bude hotel Gloria Palace Amadores, zde se bude konat nejen zahajovací ceremoniál šampionátu, ale také slavnostní večeře, na které se zúčastní všichni registrovaní sportovci.

Jeho sesterský hotel Gloria Palace Royal Hotel & Spa bude hlavní ubytovací základnou pro zúčastněné profesionální sportovce a  akreditované novináře.

V pátek se uskuteční nejen slavnostní večeře, ale také registrace sportovců a tisková konference. V sobotu je potom naplánován hlavní závod, plavecká část startuje na pláži Amadores již v 07:45 hodin. podrobnější informace o programu závodu ZDE

Závodu se zúčastní také sportovci z Čech a Slovenska. K dospozici sice není seznam sportovců podle zemí, ale snad se nám podařilo dobře identifikovat Čecha Marka Svobodu z Hustopeče. Slovenské barvy pak bude hájit Juraj Rebro.  

Jak je vidět na titulním snímku, triatlon omezí zítra, tedy v sobotu 27.4.2019, provoz na silnici GC-500, vedoucí na jižním pobřeží. Omezení nastanou v 06:00 hodin a normální provoz bude na silnici umožněn až ve 14:00 hodin. Silnice GC-500 bude uzavřena pro veškerou automobilovou dopravu mezi La Verga -Zona de Anfi del Mar, kilometr 30 + 700m a roklí Taurito, kilometr 42 + 800m.

Zcela uzavřen bude pro dopravu turistický komplex v zátoce Balito, silná omezení dopravy je nutno čekat také ve městě Puerto Rico, kudy silnice GC-500 prochází. 

Dopravní obslužnost lokality Amadores bude zajištěna přes Puerto Rico přes ulice avenida de la Cornisa, calle Montaña Clara a calle Ministra Anna Lindh. 

Zcela uzavřena pro dopravu bude oblast Tauro, El Platero a Playa del Cura, výjimku budou mít pouze pracovníci záchranných složek. 

Zcela uzavřen bude přístup k pláži Los Frailes, Medio Almud a Tiritaña, stejně tak i příjezd po GC-500 do údolí Taurito. 

Radnice města Mogán se omlouvá všem svým občanům i hostům za nepříjemnosti, které jim mohou být způsobeny opatřeními, které zajistí bezpečný a klidný průběh 4. ročníku triatlonových závodů Gloria Challenge Mogán Gran Canaria.

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist