Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvony baziliky v Teroru oznámí nový rok ve španělské TV

10. 12. 2015

teror-silvestr-2015.jpg

Zvony baziliky v grankanárském městě Teror oznámí konec roku v přímém přenosu španělské veřejnoprávní televize. První kanál TVE 1 bude z Teroru vysílat do celého Španělska a prostřednictvím internetu do dalších zemí. 

Náměstí La Plaza del Pino ve městě Teror bude večer 31.12.2015 v centru pozornosti celého Španělska. V přímém přenosu španělské veřejnoprávní TV se odsud bude vysílat pořad k závěru roku 2015. Prostřednictvím internetu tak bude toto grankanárské město představeno celému světu.

Teror byl pro tento pořad vybrán v rámci oslav stého výročí prohlášení kostela, kde je patronka všech věřících ostrova, madona Virgen del Pino, bazilikou. 

Radnice v Teror spolu s dalším oslavencem, společností Aguas de Teror, připravují v historickém centru města galavečer, který se bude konat od 22:30 až do páté hodiny ranní. Před půlnocí se uskuteční televizní most s Madridem a půlnoc starého roku odbijí zvony baziliky v Teroru.

Galavečer v Teror budou uvádět Jose Toledo a Roberto Herrera a jeho součástí bude video s představením tohoto krásného města. TV kanál RTVE 1 pak nabídne signál až 450 milionům obyvatel planety, zejména v Severní a Jižní Americe, Evropě, Africe a Ázii. Sledovat vše bude možné v přímém přenosu i přes internet na webu rtve.es.

Vytisknout

 
 

 

 
TOPlist