Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená na Gran Canaria po koronakrizi

19. 7. 2020

20200630_175857.jpg

Ostrov Gran Canaria nový koronavirus vlastně nezasáhl, i když i zde byl skoro 3 měsíce výjimečný stav. Situace se postupně normalizuje, otevírají se hotely, restaurace, obchody. Také se postupně obnovuje letecký provoz a počty turistů na ostrově pomalu rostou. 

Na Gran Canaria žijeme a můžeme nejlépe situaci posoudit. Ostrov je podle našeho názoru a zkušeností velmi bezpečný, samozřejmě je nutné dodržovat základní předepsaná hygienická nařízení. 

Pro cestu na Gran Canaria nyní doporučujeme přímé lety z Prahy (každou sobotu) se společností Smartwings, cena zpáteční letenky je kolem 7 tisíc korun. Letenku si můžete koupit i u CK Canaria travel, kde je v ceně odbavené zavazadlo. 

Pro ubytování doporučujeme ověřený vyhledávač booking.com, vybírejte raději z hotelů a ne z nabídek jednotlivců. Hotely doporučujeme ve vyšší kvalitě, tedy od 3*. 

Z nabídek cestovních kanceláří si můžete vybrat například ZDE

Všechny další podstatné informace najdete v našich článcích

Aktuální informace ke koronaviru sledujte v našem článku ZDE nebo na našem facebooku @GCForumCZ a twitteru @GranCanariaCZ.

Letištní kontroly při cestě do Španělska - INFO

Aktuální informace k cestování na Kanárské ostrovy a Gran Canaria po koronakrizi - ZDE

V případě, že ve výše uvedených odkazech nenajdete potřebné informace, napište nám na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 
TOPlist